Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Η Nintendo ανοίγει τα χαρτιά της

*
Η E3 2019 πλησιάζει ολοένα και περισσότερο και η Nintendo έκανε κάποιες πρώτες ανακοινώσεις για το τι ετοιμάζει. Αρχικά, το επίσημο E3 2019 website της ιαπωνικής εταιρείας είναι ήδη online στο γνωστό url https://e3.nintendo.com/ και εκεί οι χρήστες μπορούν να ρίξουν μια ματιά από τώρα, αλλά και να το επισκέπτονται κατά τη διάρκεια της έκθεσης για να ενημερώνονται για όσα θα ανακοινωθούν. Η E3 2019 θα «τρέξει» από τις 11 έως και τις 13 Ιουνίου στο Los Angeles Convention Center και από πλευράς Nintendo ξέρουμε ήδη πως θα δούμε: τουρνουά με παίκτες από όλο τον κόσμο, το 3-vs-3 Super Smash Brows. Ultimate World Championship, καθώς και το Splatoon 2 World Championship 2019. Και όπως φαίνεται, έρχονται αρκετά ακόμη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*