Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Φήμη για νέο Conker ή Banjo-Kazooie από την RARE

*
Η περίοδος πριν την E3 είναι πάντα γεμάτη νέα, παρουσιάσεις και πάρα πολλές φήμες που άλλωτε βγαίνουν αληθινές και άλλωτε όχι. Μια νέα φήμη θέλει στην Ε3 2019 την Microsoft και την RARE να ανακοινώνουν κάτι σχετικό με τους χαρακτήρες Conker και Banjo-Kazooie είτε αυτό αφορά ένα παιχνίδι που θα περιλαμβάνει όλους τους χαρακτήρες μαζί ή ξεχωριστές δημιουργίες για το κάθε IP της RARE.

Η βάση των φημών ξεκινάει από το γεγονός ότι η RARE προσκάλεσε την First 4 Figures, γνωστή για τα συλλεκτικά αντικείμενα που φτιάχνει στην παρουσίαση της Microsoft. Η First 4 Figures μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησε συλλεκτικά αντικείμενα για τα συγκεκριμένα IP’s, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο τις φήμες για επανεμφάνιση των αγαπημένων μας χαρακτήρων.


Φυσικά δεν υπάρχει κάτι επίσημο και για την ώρα απλά κάνουμε υποθέσεις, άλλωστε είναι γνωστό ότι στο παρελθόν η RARE έχει ξανά συνεργαστεί με την First 4 Figures χωρίς να υπάρχει κάποια δημιουργία παιχνιδιού και απλά η συγκεκριμένη πρόσκληση να εντάσεται στα πλαίσια της καλής συνεργασίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*