Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2020: Νέο πλάνο, νέα φιλοσοφία και αρκετές αλλαγές θα ανακοινώσει η ESA

*
Ρεπορτάζ ιστοσελίδας του εξωτερικού σημειώνει πως η E3 2020 θα έχει αρκετά διαφορετική φιλοσοφία, στην προσπάθεια της ESA να δώσει επιτέλους στο show έναν χαρακτήρα. Οι πληροφορίες έρχονται από μια παρουσίαση που έγινε στα μέλη της ESA και όπως φαίνεται, η αρμόδια Αρχή θα δημιουργήσει μια μέρα μόνο για επαγγελματίες (στη λογική που ακολούθησε σχεδόν από τα πρώτα χρόνια η Gamescom), ενώ στην επόμενη εκδήλωση θα υπάρχουν πέραν των παραδοσιακών booths και experience hubs με παρουσία διασημοτήτων.

Στα πλάνα της ESA είναι η διάθεση ακόμη 10.000 gamer passes, κάτι που θα ανεβάσει τον αριθμό των καταναλωτών που θα μπορούν να περάσουν από τις αίθουσες της έκθεσης στους 25.000. Ακόμη, ιδιαίτερο βάρος θα πέσει στις συνεργασίες επί πληρωμή με influncers και content creators που θα περνούν από το event ή θα παρουσιάζουν εκεί τη δουλειά τους. Μέσα στα πλάνα υπάρχει και η σκέψη για ένα πάσο γρήγορης πρόσβασης (fast pass) που τυπικά θα δίνει σε αυτούς που θα πληρώσουν ένα υψηλότερο αντίτιμο, ταχύτερο πέρασμα στις ουρές αναμονής για τα demos. Είναι σημαντικό για την ESA να δώσει ξανά ζωή στην E3, μιας και τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες απομακρύνονται από το event η μία μετά την άλλη.


Η E3 2020 έχει προγραμματιστεί και θα διεξαχθεί και πάλι στο Los Angeles Convention Center. Σε ότι αφορά τις ημερομηνίες, το event αναμένεται από τις 9 έως και τις 11 Ιουνίου της επόμενης χρονιάς και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και μιλάμε για τη χρονιά που θα δούμε τις κονσόλες επόμενης γενιάς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*