Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA Access και Origin Access μετονομάζονται σε EA Play

*
Η Electronic Arts όχι μόνο φέρνει τη συνδρομητική της υπηρεσία στο Steam αλλά αλλάζει και το όνομά της. Πιο συγκεκριμενα, το EA Access για PlayStation 4, Steam και Xbox One όπως επίσης το Origin Access για PC, θα ονομάζονται EA Play από 18 Αυγούστου 2020.

Σύμφωνα με blog post της εταιρείας, το EA Play τοποθετεί τους παίκτες στο επίκεντρο της εμπειρίας και μεταφέροντας όλα τα οφέλη σε ένα και μοναδικό brand είναι ένας τρόπος να εξασφαλιστεί ότι το να είναι κάποιος μέλος του EA Play είναι ο καλύτερος τρόπος να παίζει.


Το κόστος της συνδρομής είναι $4,99 το μήνα ή $29,99 ανά έτος, με την Electronic Arts να προσφέρει περισσότερους από 100 τίτλους και πένθήμερη δωρεάν δοκιμή όλων των τίτλων της το Σαββαροκύριακο πριν την κυκλοφορία τους. Ακόμα οι συνδρομητές έχουν έκπτωση 10% σε ό,τι αγοράσουν από την EA, είτε πρόκειται για παιχνίδια, είτε για DLC και expansions είτε για microtransactions.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*