Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA: Απουσία από την E3 2017 για χάρη δικού της event

*
Η Electronic Arts αποφάσισε να μην διεξάγει την κλασική συνέντευξη τύπου στη φετινή E3 και να κινηθεί διαφορετικά. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα κινηθεί με το EA Play event το οποίο θα λάβει χώρα από τις 10 έως και τις 12 Ιουνίου στο Hollywood Palladium, εγκατάσταση που βρίσκεται πολύ πιο μακριά από το χώρο της E3 σε σχέση με το Club Nokia που επέλεξε το 2016 για τον ίδιο σκοπό. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestream ενώ δεν αποκλείεται η EA να έχει μικρή παρουσία στις press conferences των Microsoft, Sony.



Η εταιρία λέει πως με τα EA Play μπορεί να μεταφέρει τα μηνύματά της πολύ πιο εύκολα και στο καταναλωτικό κοινό μιας και η E3 απευθύνεται περισσότερο σε media και επαγγελματίες οπότε τα πράγματα δεν είναι το ίδιο άμεσα. Και για τις 2 ημέρες του δικού της event προγραμματίζονται επίσης συναυλίες, διαγωνισμοί κ.λπ. Υπενθυμίζουμε πως η E3 2017 ξεκινά στις 13 Ιουνίου, αμέσως μετά το event της EA. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*