Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ESRB rating για το Age of Empires 2 Definitive Edition

*
Φαίνεται πως βρισκόμαστε προ των πυλών της κυκλοφορίας του Age of Empires 2 Definitive Edition, καθώς το ESRB προχώρησε στο rating του εν λόγω τίτλου. Στο παρελθόν, ratings του ESRB έχουν αποκαλύψει τις κυκλοφορίες τίτλων για PC όπως Catherine, Yakuza Kiwami 2 και Borderlands Game of the Year Edition, οπότε μας κάνει και αντιμετωπίζουμε το νεότερο σαν κάτι παραπάνω από μια απλή φήμη – αν και παρόλα αυτά, θα πρέπει να περιμένουμε τις σχετικές ανακοινώσεις. Δυστυχώς η καταχώρηση δεν περιλαμβάνει τις βελτιώσεις που θα έρχονται με την κυκλοφορία αυτή, αλλά ούτε και το πότε θα πρέπει να την περιμένουμε. Στα πιθανά πάντως υπάρχουν η προθήκη του 4K, η δυνατότητα online μέσω Xbox LIVE και αφήγηση στο campaign. Αναμένουμε περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*