Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Easter Sales στο PlayStation Store

Τα Easter Sales του PlayStation Store έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν από τις 25 Μαρτίου έως και τις 15 Απριλίου. Κατά τη διάρκειά τους θα υπάρξουν «γενναίες» εκπτώσεις σε ΑΑΑ τίτλους και καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να ρίχνουν πότε πότε μια ματιά στο PS Store. H αρχή γίνεται με μερικές σκανδαλώδεις εκπτώσεις, με τους κατόχους PlayStation 3 να μπορούν να αποκτήσουν το Demon's Souls έναντι €4.99, ενώ όσοι είναι κάτοχοι PlayStation Vita θα βρουν το FIFA 15 στα €14.99. Συνεχίζοντας, το Metal Gear Rising: Revengeance (PS3) κοστίζει €3.99, το εκπληκτικό Mass Effect (PS3) €3.99 και το Rayman Legends (PS4) €14.99.



Τέλος, το remaster του Tomb Raider για το PS4 κοστίζει μόλις €11.99, ενώ όσοι μέχρι σήμερα δεν έχουν αποκτήσει το DmC HD Collection για το PS3, ίσως δελεαστούν από τα €10.99 που κοστίζει πλέον. Τις επόμενες μέρες η λίστα αναμένεται να ανανεωθεί με τίτλους όπως οι Tales Of series, Watch Dogs, Geometry Wars 3 και Borderlands: The Pre-Sequel. Καλό downloading σε όλους!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*