Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Eiyuden Chronicle: Ο πνευματικός διάδοχος του Suikoden αναζητά χρηματοδότηση

*
Το role-playing game Eiyuden Chronicle θεωρείται ο πνευματικός διάδοχος του Suikoden και οι δημιουργοί του αναζητούν χρηματοδότηση μέσω Kickstarter. Η σχετική καμπάνια ολοκληρώνεται στις 27 Ιουλίου 2020 και το ποσό που αναζητούν οι Yoshitaka Murayama, Junko Kawano, Osamu Komuta και Junichi Murakami, είναι $500.000.

Το Eiyuden Chronicle είναι μια ωδή στα κλασσικά JRPG του original PlayStation και πέρα από την εξερεύνηση και τις μάχες, τα γραγικά 2,5D θα είναι υψηλής ανάλυσης, οι χαρακτηρες pixel-based, η ιστορία θα έχει να κάνει με τον πόλεμο και τη φιλία, θα υπάρχουν περισσότεροι από 100 διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά και fortress building system για να μπορέσετε να δημιουργήσετε τον στρατό σας.




Το σενάριο του θα γράψει ο Murayama, το σχεδιασμό των χαρακτήρων έχει αναλάβει ο Kawano, τον τομέα system design & direction ο Komuta και το κομμάτι του art direction & production ο Murakami. Η σύνθεση της μουσικής έχει ανατεθεί στους Michiko Naruke και Motoi Sakuraba.

Αν όλα πάνε καλά, το Eiyuden Chronicle θα λανσαριστεί για PC το Φθινόπωρο του 2022. Η μεταφορά του σε κονσόλες θα εξαρτηθεί από την επίτευξη των επιπλέον οικονομικών στόχων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*