Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Epic Games Store: Αποκλειστικότητα ενός έτους τα WRC 8, Bee Simulator και Paranoia: Happiness is Mandatory

*
Η Bigben Interactice ανακοίνωσε επίσημα πως τα WRC 8, Bee Simulator και Paranoia: Happiness is Mandatory θα είναι timed-exlusives του Epic Games Store για έναν ολόκληρο χρόνο από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσουν.

Ο Benoit Clerc, Head of Publishing της Bigben δήλωσε σχετικά πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με τη συγκεκριμένη ενίσχυση του Epic Games Store από την εταιρεία του. Πρόσφατα υπήρξαν αναφορές για την πιθανότητα να φύγει το WRC από το Steam και πλέον, με τις νεότερες εξελίξεις έχουμε την επιβεβαίωση που χρειαζόταν. Το πρώτο αποκλειστικό στο Epic Game Store παιχνίδι της Bigben είναι το The Sinking City.


Το WRC 8 θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου με ανανεωμένο Career Mode, 52 ομάδες από 14 χώρες και περισσότερες από 100 πίστες. Το Bee Simulator θα λανσαριστεί στα τέλη του 2019, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και το CRPG Paranoia: Happiness is Mandatory.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*