Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Evil Genius 2: Ανακοινώθηκε το Sandbox mode και πληροφορίες για τις Deluxe και Collector’s Edition (trailer)

Ήρθε η στιγμή να δημιουργήσετε το διαβολικό σας κρησφύγετο όπως το έχετε ονειρευτεί, καθώς η Rebellion ανακοίνωσε πως το Evil Genius 2 θα αποκτήσει Sandbox mode που θα επιτρέψει στους παίκτες να χτίσουν το δικό τους κρησφύγετο από το μηδέν.

Μαζί με το Sandbox mode, η Rebellion παρουσίασε τις Deluxe και Collector’s Edition του παιχνιδιού. Η Deluxe Edition θα πωλείται στα €59,99 και θα περιλαμβάνει το παιχνίδι μαζί με το Season Pass One. Την Deluxe Edition θα μπορείτε να την αποκτήσετε άμεσα με έκπτωση -15% καθώς και in-game items για το παιχνίδι. Η Collector’s Edition από την άλλη θα κοστίζει €84,99 και θα συμπεριλαμβάνει μια φιγούρα του Maximilian και ένα Evil Genius official magazine με μπόλικες πληροφορίες για το παιχνίδι.

Το Evil Genious 2 θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*