Η είδηση ότι το μέγεθος εγκατάστασης του DriveClub θα είναι 17GB, έκανε πολλούς fans να σκεφτούν ότι αυτή η… «συμπίεση» που υπέστη ο τίτλος (προκειμένου να συρρικνωθεί ο όγκος των αρχείων που απαιτούνται) ίσως επηρεάσει την ποιότητα του επερχόμενου racing game της Evolution Studios. Γι’ αυτόν το λόγο και ο game director Paul Rustchynsky θέλησε να καταρρίψει κάθε αμφιβολία που αιωρείται για την ποιότητα του τίτλου, εξηγώντας ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ μεγαλύτερο χωρίς συμπίεση, ωστόσο δεν έγιναν συμβιβασμοί για να επιτευχθεί αυτό.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε στη συνέχεια, ότι το season pass θα διατεθεί παράλληλα με την ψηφιακή προ-παραγγελία του DriveClub, η οποία είναι πολύ πιθανό να γίνει διαθέσιμη εντός της εβδομάδας. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ο τίτλος αναμένεται στις 8 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το PlayStation 4.
Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο
Πάλι έπεσε downgrade...
αχαχαχ γελαει ο κοσμος με την πατατα γιατι και να ειχε θα το λεγανε
Οπτικά παντως απο οσα εχω δει ειναι να σου πεφτουν τα σαγόνια...λιγο με ενδιαφερει αν εχει συμπιεση η οχι
Re Paidia exoume akousi StO ps4 plus tha to exoun free kseri omos Kapios Pion Mina ? To Game Pantos Dixni Poli dinato!!!
Αν εχουν ξεγελασει τον κοσμο... στην Αμερική ειδικα θα φανε μια ωραια μυνησουλα και όλα κομπλε.