Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

FIFA 21 και NHL 21 ερχονται σε EA Play και Xbox Game Pass

*
Το FIFA 21 και το NHL 21 πρόκειται να προστεθούν στον κατάλογο της υπηρεσίας EA Play μέσα στις επόμενες εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα και για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass Ultimate. To NHL έρχεται πρώτο, στις 12 Απριλίου, ενώ το FIFA 21 μέσα στον Μάιο, δίχως για την ώρα να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία. Οι παίκτες θα έχουν πλήρη πρόσβαση στον τίτλο και μεταξύ άλλων στο Career Mode και το FIFA Ultimate Team. Αν είστε λάτρεις των sports games, σίγουρα θα βρείτε τις προσθήκες αυτές άκρως ενδιαφέρουσες, μιας και έναντι ενός όχι ιδιαίτερα υψηλού ποσού μηνιαίως θα αποκτήσετε πρόσβαση σε δύο από τα καλύτερα παιχνίδια της Electonic Arts. Σας υπενθυμίζουμε ότι το Madden NFL 21 είναι ήδη διαθέσιμο εδώ και μερικές ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*