Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Facebook: Ξεκίνησε η λειτουργία της υπηρεσίας cloud gaming

*
Το Facebook απόκτησε τη δική του υπηρεσία cloud gaming, όμως μην περιμένετε να παίξετε μεγάλες κυκλοφορίες. Στο λανσάρισμα είναι διαθέσιμα παιχνίδια free to play, για φορητές συσκευές, γεμάτα microtransaction.

Η αρχή γίνεται από ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ και ουσιαστικά δεν πρόκειται για μια ανεξάρτητη λειτουργία, καθώς είναι μια ακόμα προσθήκη στη μεγάλη γκάμα browser-based social games που είναι διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας. Κατά τη διάρκεια της beta, οι επισκέπτες στη σελίδα Facebook Gaming και στο app για Android θα έχουν πρόσβαση σε παιχνίδια όπως τα Asphalt 9: Legends, Mobile Legends: Adventure, PGA TOUR Golf Shootout, Solitaire: Arthur’s Tale και WWE SuperCard. Αντί να παίζει κάποιος μέσω του app κάθε τίτλου, αυτό θα γίνεται stream στον browser ή στο Android app.


Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Facebook Gaming δεν αποσκοπεί στο να εντυπωσιάσει τους παίκτες με ταχύτατο streaming ή να αντικαταστήσει το παραδοσιακό gaming hardware. Επιπλέον, το Facebook Gaming θα επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν το όνομα της αρεσκείας τους, όπως επίσης και το avatar, Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια του Facebook που δεν επιτρέπουν κάτι άλλο από το όνομα του προφιλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και τη φωτογραφία των χρηστών. Τώρα τα πράγμα είναι πιο "ανώνυμα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*