Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fan δημιουργεί την εισαγωγή του Final Fantasy VI με το art style του Octopath Traveler

*
Ο χρήστης του Twitter retrorebuild -χρησιμοποιώντας την μηχανή γραφικών Unreal Engine 4- φέρνει στην τωρινή γενιά το Final Fantasy VI με την αισθητική των γραφικών του Octopath Traveler, του JPRG της Square Enix που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Nintendo Switch.

Φυσικά η δημιουργία που θα δείτε παρακάτω αποτελεί ένα ανεπίσημο project και σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με την Square Enix. Επιπλέον, δεν υπάρχει κάποιο νέο αναφορικά με τη δημιουργία ενός remaster για το Final Fantasy VI, είναι όμως μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε ένα από πρώτα κεφάλαια στη γνωστή σειρά JRPG παιχνιδιών που έδωσαν την αρχική ώθηση και σχεδιαστική κατεύθυνση για τα επόμενα παιχνίδια της σειράς αλλά και του είδους.


Μένει μόνο μετά την κυκλοφορία του Final Fantasy VII: RE να δούμε και μια επιστροφή ακόμα πιο πίσω στο παρελθόν. Για την ώρα απολαύστε παρακάτω στο gif που ακολουθεί μια οπτική για το πως θα μπορούσε να γίνει ένα πιθανό remaster του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*