Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fans ετοιμάζουν σύγχρονο Resident Evil Code Veronica με την Unity Engine (videos)

*
Μπορεί η Capcom να εργάζεται στο Resident Evil 4 Remake, αλλά οι fans της σειράς θέλουν κάτι και για το Resident Evil Code Veronica. Μάλιστα, φαίνεται πως κάποιοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και το ετοιμάζουν μόνοι τους, με τη βοήθεια της Unity Engine. Η δημιουργία αυτή θα έχει τρισδιάστατο περιβάλλον, θα είναι 3rd person shooter (ενώ θα προσφέρει και την κλασική fixed camera) και στόχος της είναι να διατηρήσει την αίσθηση του original game, αλλά να φέρει και κάποια πιο νέα στοιχεία. Οι δημιουργοί αναφέρουν πως έχουν ετοιμάσει και νέα cinematics, νέους μηχανισμούς και γρίφους, αλλά και δωμάτια για save. Μπορείτε να δείτε το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα της δουλειάς τους στα παρακάτω videos.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • korko
    • κάνε ρε capcom το καλό και φτιάχτο σε ένα κανονικό remake να λιώσουμε... το 4 το έχεις φέρει μέχρι και στο game boy colour.....

    • LORDSNAKE
    • Άδικος κόπος η εν λόγω προσπάθεια μιας και θα πάθουν ότι και στο Resident Evil 2 Remake. Με δύο λόγια η Capcom απλά θα τους σταματήσει με το έτσι θέλω και γουστάρω. (και καλά θα κάνει για μένα)

      Το μάθανε όλοι τώρα το έργο δλδ, κάθε άσχετος που δηλώνει Fan του Franchise προσπαθεί με μεσοβέζικες και ερασιτεχνικές λύσεις να κάνει Remake, και νομίζει ότι η Capcom θα του πει και μπράβο!!

      Ρε ότι να ναι λέμε...............................

*