Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fantasian: Το νέο RPG του Hironobu Sakaguchi και της Mistwalker δείχνει εκπληκτικό (trailers)

*
Η Mistalker, το studio του Hironobu Sakaguchi, παρουσίασε το νέο της RPG με τίτλο Fantasian. Το παιχνίδι έχει όλα τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που περιμέναμε, όπως turn-based μάχες, πολλούς χαρακτήρες στο cast, πλοία και μια τεράστια σε έκταση περιπέτεια που σας περιμένει. Ο τίτλος χρησιμοποιεί 150 διοράματα και προβάλλει τους τρισδιάστατους χαρακτήρες πάνω τους. Σε ό,τι αφορά τις random μάχες με τέρατα και εχθρούς, η ομάδα του Sakaguchi προσφέρει μια εναλλακτική λύση που ονομάζεται Dimengeon System. Βάσει αυτού, ο παίκτης μπορεί να αποφύγει τις random μάχες, στέλνοντας απλά τα τέρατα σε μια άλλη διάσταση, στην οποία μπορεί να μεταβεί αργότερα και να τα εξοντώσει όλα μαζί.



Ο ίδιος ο επικεφαλής της ομάδας δήλωσε πως βάση της έμπνευσής του για το νέο game ήταν το Final Fantasy 6 και οι fans της κατηγορίας θα πρέπει να περιμένουν στοιχεία όπως επισκέψεις σε διαφορετικές πόλεις, συζητήσεις με NPCs, dungeons και αρκετά έντονες μάχες. Ο κεντρικός ήρωα είναι ο Leo, ο οποίος ψάχνοντας τον πατέρα του καταλήγει σε μια εναλλακτική διάσταση που λέγεται Machine Realm και με μόνη ανάμνηση αυτή της Kina που τον επαναφέρει στο Human Realm. Το Fantasian αναμένεται μέσα στο 2021 για iPhone, iPad, Apple TV και Mac, ενώ θα περιλαμβάνεται και στη συλλογή του Apple Arcade.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*