Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Far Cry 7: Η Ubisoft μελετά να δώσει μεγαλύτερο βάρος στο online κομμάτι

*
Μπορεί να κυκλοφόρησε μόλις το Far Cry 6, αλλά η Ubisoft φαίνεται πως μελετά ήδη τα δεδομένα για το Far Cry 7. Συγκεκριμένα, πηγή της ιστοσελίδας Axios.com τόνισε ότι η γαλλική εταιρεία κάνει διερευνητικές έρευνες και πρώτες μελέτες για το μέλλον της σειράς και θέλει να εστιάσει περισσότερο σε μια Online προσέγγιση για το επόμενο game. Κάτι τέτοιο έρχεται να επιβεβαιώσει και το ρεπορτάζ του Jason Schreier που ανέφερε εδώ και καιρό πως η Ubisoft θέλει να ακολουθήσει νέα κατεύθυνση για το επόμενο μέρος της σειράς. Το Far Cry 6 κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό στο αναλυτικό review που ετοίμασε για το Enternity o Νικήτας Καβουκλής. Βρείτε το εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*