Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fortnite: Πρώτες πληροφορίες για το νέο υλικό που έρχεται στο Season 2

*
Οι πρώτες πληροφορίες για το τι μπορούμε να περιμένουμε από το νέο υλικό που έρχεται στο Fortnite: Season 2 έχουν κάνει την εμφάνισή τους και, απ' ότι φαίνεται, μπορούμε να περιμένουμε πολλά. Για αρχή, ενα νέο Party Royale mode θα περάσει στη φάση του testing από την 1η Μαΐου, το οποίο, σύμφωνα με περιγραφές, είναι ένας νέος πειραματικός και εξελισσόμενος χώρος όπου οι παίκτες καλούνται να αφήσουν τα όπλα και τα mats τους πίσω. Η πρώτη φάση testing αφορά τους partnered creators.

Θα υπάρξει ένα καινούργιο spy mode, το Operation: Payload, στο οποίο ο παίκτης χρησιμοποιεί το spy tech που έχει στην κατοχή του για να προστατεύσει, ή να μεταφέρει κάπου με ασφάλεια κάποιο payload. Στο τέλος του πρώτου γύρου ο παίκτης αλλάζει μεριά και ολοκληρώνει το match.


Τέλος, θα υπάρξουν αλλαγές στα όπλα και κυρίως στο Heavy Sniper Damage και το Aim Assist. Τα one-shots θα αποτελούν πια παρελθόν, καθώς το Heavy Sniper Damage αποδυναμώνεται από τους Ghost Agents ώστε να προκαλεί ζημία ύψους 127 και όχι 150. Όσο για τους PC gamers, ένα πλεονέκτημα που έχουν απέναντι στους console και mobile gamers θα εξαφανιστεί αφού το Aim Assist θα υποστεί nerf ώστε να κάνει τα 240hz AA να δρουν σαν 60hz AA.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένες από τις παραπάνω αλλαγές δεν είναι ακόμα διαθέσιμες σε όλους τους παίκτες του Fortnite.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*