Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Free to play το Rocket League

*
Το Rocket League αλλάζει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Όπως ανακοίνωσε η developer Psyonix, μέσα στο καλοκαίρι, το multiplayer cars-meets-soccer game θα μετατραπεί σε free-to-play. Ακόμα θα προστεθεί στο παιχνίδι cross-platform progression που θα καλύπτει στοιχεία όπως cosmetic items, battle pass progression και competitive rank.

Όσον αφορά την έκδοση για PC, όταν το παιχνίδι μετατραπεί σε free-to-play θα μετακινηθεί από το Steam στο Epic Games Store μιας και η Psyonix αγοράστηκε από την Epic το περασμένο έτος. Τέλος, για να μην μείνουν παραπονεμένοι όσοι έχουν δαπανήσει χρήματα για να αγοράσουν το Rocket League, θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.


Περισσότερες λεπτομέρειες για τη μετάβαση θα δοθούν τις επόμενες ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*