Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Full remake του Monster World IV θα είναι το Wonder Boy: Asha in Monster World

*
Το Wonder Boy: Asha in Monster World που αποκαλύφθηκε πρόσφατα θα είναι τελικά full remake του Monster World IV, ενώ αποκαλύφθηκε και νέα έκδοση. Συγκεκριμένα, το Studio Artdink αποκάλυψε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει (εκτός από PS4 και Nintendo Switch) και για PC μέσω του Steam, ενώ η διανομή της παραγωγής θα γίνει από την ININ Game στις δυτικές αγορές. To Monster World IV κυκλοφόρησε το 1994 για το SEGA Mega Drive από την SEGA και θεωρείται από τα σημαντικότερα παιχνίδια του franchise. O παίκτης μπορεί να εξερευνήσει τον κόσμο, ενώ η περιπέτειά του θα έχει και κάποια στοιχεία RPG. Προς το παρόν γνωρίζουμε μόνο πως το νέο game θα κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του 2021 στις 3 προαναφερθείσες πλατφόρμες. Περισσότερα θα μάθουμε σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*