Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fumihiko Yasuda: Δεν υπάρχουν σχέδια για το Nioh 3 αυτή τη στιγμή, ούτε και κυκλοφορία της σειράς στο Xbox

*
Δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για το Nioh 3, σύμφωνα με τη συνέντευξη του δημιουργού της σειράς στο The Gamer. Ο Fumihiko Yasuda είπε πως η Team Ninja θα ήθελε να εστιάσει σε νέα πρότζεκτ αυτή τη στιγμή. Όταν ωστόσο μαζέψει αρκετή εμπειρία από αυτά τα πρότζεκτ, θα ήθελε να επιστρέψει στη σειρά και να δημιουργήσει ένα παιχνίδι ακόμα καλύτερο από τα Nioh και Nioh 2. Επί πλέον, ανέφερε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για μεταφορά των Nioh τίτλων σε συστήματα Xbox αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά τη σειρά Ninja Gaiden, ο κύριος Yasuda είπε πως αναμένονται νέα σύντομα. Προσέθεσε μάλιστα, ότι η συγκεκριμένη σειρά έχει μια μακρά ιστορία με τη Microsoft, οπότε θα ήθελε να δουν το νέο τίτλο στις πλατφόρμες της εταιρείας.


Τέλος μίλησε για τα next-gen συστήματα και παραδέχεται ότι ο δίσκος SSD προσφέρει πολύ γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Θα ήθελε να δοκιμάσει ένα παιχνίδι open-world στο νέο αυτό hardware.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*