Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Future Games Show: Αποκαλύφθηκε το Serial Cleaners (trailer)

Στο πλαίσιο του Future Games Show η Draw Distance ανακοίνωσε το Serial Cleaners. Πρόκειται για ένα single-player stealth action crime story που αποτελεί τη συνέχεια του του Serial Cleaner που κυκλοφόρησε το 2017. Θα λανσαριστεί μέσα στο 2021 για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam) και πιθανό για τις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Βρισκόμαστε στη Νεα Υόρκη. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, έτος 1999. Μια ομάδα τεσσάρων επαγγελματιών δολοφόνων της μαφίας συγκεντρώνονται για να πιούν και να κάνουν απολογισμό της καριέρας τους, καθώς η χιλιετία τελειώνει. Καθώς προχωράνε με την αφήγηση της ιστορίας τους, αποκαλύπτεται η αλήθεια πίσω από τη συνεργασία τους. Τελικά, η μικρή γιορτή μετατρέπεται σε μια έντονη και επικίνδυνη διαμάχη.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*