Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GNOG: Έρχεται σε PS4 και Morpheus

Το GNOG είναι μεν τίτλος της KO-OP, αλλά αναπτύσσεται με τη στήριξη τόσο του Pub Fund της Sony όσο και της Double Fine Productions και του Double Fine Presents label. Είναι λογικό λοιπόν να ετοιμάζεται για PS4 και θα έρθει με υποστήριξη για Project Morpheus όταν κυκλοφορήσει τον ερχόμενο χρόνο. Πρόκειται για puzzle adventure με έμφαση στην εξερεύνηση ενός κόσμου που είναι φτιαγμένος από κεφάλια…τεράτων. Το καθένα έχει τη δική του προσωπικότητα ενώ η μία του πλευρά κρύβει έναν μικρό κόσμο. Η αλληλεπίδραση με τη μία έχει επιπτώσεις και στην άλλη. Αναπτύσσεται εδώ και ένα χρόνο από τέσσερα άτομα, αλλά ξεκίνησε σε 2D πριν παρθεί η απόφαση για πέρασμα στην τρίτη διάσταση προκειμένου να “ζωντανέψουν” τα…κεφάλια του σύμπαντος. Ώρα για το trailer όμως:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*