Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gain Ground και Puyo Puyo προστίθενται στον κατάλογο του SEGA Ages

*
Σύμφωνα με ανακοίνωση της SEGA, τα SEGA Ages: Gain Ground και SEGA Ages: Puyo Puyo θα κυκλοφορήσουν για το Nintendo Switch, μέσω του eShop της κονσόλας, μέσα στον Φεβρουάριο. Στο Gain Ground θα υπάρχει η προσθήκη του All-Member Mode που ξεκλειδώνει και τους 20 χαρακτήρες. Έτσι, μαζί με το Easy Mode η εμπειρία γίνεται περισσότερο προσιτή σε όσους έβρισκαν δύσκολο το παιχνίδι. Από την άλλη, στο Puyo Puyo θα μπορέσετε να δοκιμασετε τις δυνάμεις σας εναντίον άλλων παικτών online και ταυτόχρονα θα υπάρχει νέο Ranking System. Μην λησμονείτε ότι για το οnline play, απαιτείται ενεργή συνδρομή Nintendo Switch Online. Ακόμα μέσα στο 2019, στη σειρά Sega Ages πρόκειται να προστεθούν τα Alex Kidd, Columns II, Puyo Puyo 2, Space Harrier, Virtua Racing, Sonic The Hedgehog 2 και Thunder Force AC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*