Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Game of the Year Awards 2015 στο PlayStation Blog

Για ακόμη μία χρονιά, οι χρήστες του PlayStation Blog μπορούν να ψηφίσουν τους τίτλους που οι ίδιοι ξεχώρισαν μέσα στο 2015 (που σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά και αυτό). Όπως διευκρινίζεται και στο σχετικό post, οι υποψηφιότητες περιορίζονται σε games που δεν έχουν εμφανιστεί πριν σε PlayStation format. Επιπλέον, εάν κάποιος τίτλος έχει κερδίσει σε μια κατηγορία σε προηγούμενο έτος, δεν είναι και φέτος υποψήφιο -στη συγκεκριμένη κατηγορία. Στην περίπτωση που δεν βλέπετε το αγαπημένο σας game σε μια από τις κατηγορίες, μπορείτε να το σημειώσετε στο τέλος κάθε φόρμας. Τέλος, η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι και την 1η Ιανουαρίου 2016, με τους νικητές να ανακοινώνονται στις αρχές του ίδιου μήνα.

Οι κατηγορίες των φετινών Game of the Year Awards είναι οι εξής:
- Best PS4 Game
- Best PS3 Game
- Best PS Vita Game
- Best Story
- Best Soundtrack
- Best Digital-Only Release
- Best Multiplayer
- Most Anticipated 2016
- Best Free PS Plus Game
- Best Expansion
- Studio of the Year

Μπορείτε να λάβετε και εσείς μέρος στη ψηφοφορία με ένα click εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Παρόλου που δεν έχω παίξει σχέδον κανένα από τα βιντεοπαιχνίδια που είναι υποψηφιότητες ψήφισα.
      Οι μόνες διαφορές με την ψηφοφορία της Νέας Δημοκρατίας, είναι ότι σε αυτές τις εκλογές δεν θέλουν 3 ευρώ κσι οι ψηφοφόροι δεν καταστρέφουν τη χώρα σου. Ξέρω είναι πολύ ατυχής η σύγκριση και αδικώ κατάφωρα τα βιντεοπαιχνίδια με αυτό το τρόπο. Ας πούμε ότι είναι ένα κρύο μαύρο χιούμορ...

    • gamerconsole
    • Το Witcher 3:wild hunt κερδίζει για εμένα στις περισσότερες κατηγορίες. Ενα μπράβο στην cd project red διοτι δημιούργησε ένα σχεδόν τέλειο τίτλο για το ps4.

*