Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay teaser για το Deathground (trailer)

Η Jaw Drop Games δημοσίευσε ένα gameplay teaser για το Deathground, που ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες. Το Deathground είναι ένα survival horror multiplayer game, εμπνευσμένο από το Alien Isolation που θα μας προσφέρει την survival horror μαγεία που θα ζητούσαμε από το Jurassic Park.

Εντός του παιχνιδιού οι παίκτες μέσω solo ή co-op mode θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με φονικούς δεινόσαυρους με σκοπό να φτάσουν στο extraction point. Για να μπορέσουν να αποδράσουν θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια σειρά από δυναμικά objectives και να εκμεταλλευτούν το περιβάλλον με σκοπό να κρυφτούν από τις απειλές και να αποσπάσουν την προσοχή τους.


Ο τίτλος της Jaw Drop Games είναι υλοποιημένος με την Unreal Engine 4 και μας υπόσχεται ένα ζωντανό περιβάλλον, με τακτικές stealth και ένα σύστημα μάχης που εμπλουτίζεται με αντικείμενα και όπλα που μπορούμε να δημιουργήσουμε μέσα από το σύστημα crafting.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Νομίζω ότι προσπαθούν να κάνουν ένα Jurrasic Park με Alien Isolation.
      Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν.
      Μου λείπει ένα Dino Crisis.
      Αρε Capcom δείξε πως είναι ένα survival horror game με δεινόσαυρους.

*