Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailer για το Resident Evil 2 Remake με πρωταγωνιστή τον Hunk

*
Πιστό στην αρχική κυκλοφορία, το Resident Evil 2 Remake περιλαμβάνει το “The 4th Survivor” σενάριο, όπου μπορείτε να παίξετε ως Hunk. Μέσα από ένα νέο trailer, η Capcom παρουσιάζει τον ήρωα να μάχεται μια ομάδα zombies, ορισμένα από τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν ως εκρηκτικά. Για να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε το “The 4th Survivor” σενάριο, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε το αρχικό playthrough, είτε με τον Leon είτε με την Claire. Στη συνέχεια θα πρέπει να ολοκληρώσετε το παιχνίδι με τον άλλο χαρακτήρα και εφόσον το καταφέρετε θα έχετε πρόσβαση στον Hunk. Ακριβώς η ίδια διαδικασία χρειάζεται για να ξεκλειδώσετε το “The Tofu Survivor” σενάριο. Το Resident Evil 2 Remake, κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*