Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailer για το Shadows: Awakening

*
To Shadows: Awakening ανακοινώθηκε περίπου πριν από ένα χρόνο και σε λίγες μέρες, στις 4 Σεπτεμβρόυ 2018, θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Πρόκειται για ένα ισομετρικό RPG, με μάχες σε πραγματικό χρόνο. Αυτή τη φορά, η developer Games Farm και ο publisher Kalypso Media, δεν θα δωσουν στους παίκτες το χειρισμό ενός ανθρώπου με ειδικές δυνάμεις και ικανότητες, αλλά του Devourer, ένός δαίμονα από το Shadow Realm που καταναλώνει ψυχές. Η περιπέτεια είναι και μια συνεχης εναλλαγή μεταξύ δύο παράλληλων κόσμων, του Shadow Realm και του Mortal Realm. Επιπλέον, αντί να προσθέτετε χαρακτήρες στην ομάδα σας, απορροφάτε την ψυχή τους και έτσι έχετε πρόσβαση σε διαφορετικές ομάδες ικανοτήτων. Κάποια στιγμή θα καταλλήξετε σε μια ψυχή που ουσιαστικά θα είναι ο κύριος χαρακτήρας σας. Παρακάτω το νεότερο gameplay trailer του Shadows: Awakening.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*