Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Crow Country για PS5, PS4 και PC (trailer)

H SFB Games ανακοίνωσε πως το survival horror με τίτλο Crow Country θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (μέσω Steam). To demο του παιχνιδιού είναι ήδη διαθέσιμο για PlayStation 5 και PC.

Τα γεγονότα της πλοκής διαδραματίζονται το 1990 με τον Edward Crow, τον ιδιοκτήτη του Crow Country (ενός μικρού θεματικού πάρκου κοντά στις αγροτικές κατοικίες της Ατλάντα) να έχει εξαφανιστεί από τότε που έκλεισε το πάρκο πριν από δύο χρόνια. Τη σιωπή θα σπάσει η μυστηριώδης Mara Forest που επιχειρεί να εισέλθει μέσα στο εγκαταλελειμμένο πάρκο προσπαθώντας να ανακαλύψει τα ίχνη του εκλιπόντος. Ο τίτλος περιλαμβάνει έντονη ατμόσφαιρα με ιδιαίτερο τρόπο αυξομείωσης μεταξύ έντασης και ηρεμίας, λίγους αλλά αξιομνημόνευτους χαρακτήρες και ενδιαφέροντα puzzles.


Ο creative director του παιχνιδιού, Adam Vian, δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη τύπου πως “το Crow Country είναι ένα survival horror που περιμένουμε όλοι. Έχει αρκετά καινοτόμα στοιχεία σε σχέση με άλλα παιχνίδια του είδους και ανυπομονούμε να δούμε τις αντιδράσεις των παικτών”.

Η ιστορία του Crow Country φέρει ως φιλοσοφικό υπόβαθρο την ανθρώπινη απληστία και τις αμαρτίες που μπορεί να κάνει ο κάθε ένας από εμάς. Επίσης, στο Exploration Mode μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι χωρίς να δέχεστε επιθέσεις από εχθρούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*