Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2022: Έκπτωση στην τιμή του PlayStation Plus

*
Το PlayStation Plus δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις εκπτώσεις με αφορμή τη φετινή Black Friday. Πιο συγκεκριμένα, μέσω ενός post στο Twitter, το PlayStation ενημερώνει τους παίκτες ότι θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν ή να επεκτείνουν τη συνδρομή τους με έκπτωση 25% για το ετήσιο πακέτο. Έτσι λοιπόν, η τιμή του PlayStation Plus Essential αναμένεται να διαμορφωθεί στα €49,99, του PlayStation Plus Extra στα €74,99 και του PlayStation Plus Premium στα €89,99. Τα παραπάνω, εφόσον η μείωση τιμών ισχύσει για όλα τα tiers της συνδρομής, κάτι που μάλλον θα συμβεί μιας και στο tweet δεν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Η προσφορά ισχύει από τις 18 Νοεμβρίου και σημειώνουμε ότι η Black Friday πέφτει στις 25 του μήνα.

Λογικά το PlayStation θα ανακοινώσει και άλλες προσφορές τις προσεχείς μέρες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*