Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Boss Fight Entertainment είναι το τρίτο gaming studio που προστίθεται στο δυναμικό του Netflix

*
Η συνδρομητική πλατφόρμα Netflix ανακοίνωσε την απόκτηση της Boss Fight Entertainment, ενός ακόμα studio ανάπτυξης παιχνιδιών. Πρόκειται για το τρίτο μέλος της ομάδας, που περιλαμβάνει επίσης τη Night School Studio, δημιουργό του Oxenfree και τη Next Games που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Stranger Things: Puzzle Tales.

"Η αποστολή της Boss Fight Entertainment είναι η δημιουργία απλών, όμορφων και διασκεδαστικών εμπειριών για όλους τους παίκτες, οπουδήποτε και αν βρίσκονται", δήλωσε ο ιδρυτής της εταρείας στην επίσημη ιστοσελίδα του Netflix.


"Η αφοσίωση του Netflix στην προσφορά παιχνιδιών δίχως διαφημίσεις, στο πλαίσιο της συνδρομής των χρηστών, επιτρέπει σε developers όμως εμείς να επικεντρώνονται στη δημιουργία απολαυστικού gameplay, δίχως να μας απασχολεί η εισροή χρημάτων".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*