Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Riot Games επενδύει στο animation studio του Arcane, Fortiche Production

*
Η Riot Games ανακοίνωσε πως θα επενδύσει στη Fortiche Production, το animation studio της σειράς Arcane. Αν και οι δύο εταιρίες συνεργάζονται χρόνια, η Riot αποφάσισε να αγοράσει μερικές από τις μετοχές της Fortiche Production, με δύο από τα διευθυντικά της στελέχη της να συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο του studio.

Πέρα από την επιτυχημένη σειρά Arcane, η οποία απέσπασε εννέα βραβεία στα Annie Awards, οι δύο εταιρίες έχουν συνεργαστεί και σε διάφορα music videos όπως το 'Get Jinxed', το οποίο ακολούθησε το launch της champion Jinx.

O Nicolo Laurent, CEO της Riot Games, ανέφερε πως αυτή η κίνηση θα εξασφαλίσει την συνεργασία των δύο εταιριών για χρόνια και πως αν και είναι πολύ περήφανοι για την πορεία του Arcane, τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*