Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαζικές απολύσεις στην Cryptic Studios της Embracer Group

*
Η Cryptic Studios της Embracer Group, φαίνεται να είναι μια ακόμα εταιρεία που θα επηρεαστεί έντονα λόγω μαζικών απολύσεων. Δεν είναι ξεκάθαρο το πόσοι υπάλληλοι θα αποχωρήσουν ή έχουν ήδη αποχωρήσει από την εταθρεία, αλλά η narrative director Winter Mullenix ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο LinkedIn για το τέλος της πορείας της στην Cryptic Studios, λόγω «μείωσης εργατικού προσωπικού».



Από την ανακοίνωση για την αναδόμηση της εταιρείας που έγινε τον Ιούνιο 2023, η Embracer έχει απολύσει προσωπικό από Crystal Dynamics, Gearbox Publishing, Digic, Beamdog, Zen Studios ενώ έχει κλείσει εντελώς την Volition Games και την Campfire Cabal.

Στο μεταξύ, οι απολύσεις αυτές έρχονται μετά από ένα συνεχόμενο σερί συγχωνέυσεων και εξαγορών που είδαν την Embracer να αυξάνει την αξία της κατά περίπου 5 φορές και να την φτάνει στα $9.4 δις.

Δυστυχώς, μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου, εκτιμάται πως πάνω από 6.100 υπάλληλοι έχουν χάσει την δουλειά τους στην βιομηχανία των video games. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*