Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για τις μελλοντικές κυκλοφορίες της Naughty Dog

*
Νέες φήμες είδαν το φως της δημοσιότητας για τα μελλοντικά πλάνα της Naughty Dog. Σημειώνουμε εξ' αρχής ότι μέχρι να ανακοινωθεί/ επιβεβαιωθεί κάτι, όλα όσα διαβάσετε στη συνέχεια δεν είναι κάτι περισσότερο από φήμες.

Naughty Dog New IP
Πρόκειται για ένα third person shooter, παρόμοιο με το Mass Effect 2, με σύστημε επιλογών, companions και άλλα. Το σενάριο έχει να κάνει με την ανακάλυψη ενός ηλιακού συστήματος, με τους ανθρώπου να ανησυχούν αν μπορεί να τους κάνει κάτι κακό στο μέλλον. Θα ανακοινωθεί φέτος, αποκλειστικά για το PS5.


Factions
Η ανάπτυξή του αντιμετωπίζει φοβερά προβλήματα, όμως η ολοκλήρωσή του πλησιάζει. Ίσως κυκλοφορήσει το 2024. Μοιάζει με το The Last of Us Part II, αλλά είναι multiplayer με τεράστιους χάρτες και ένα personal survivor camp mechanic. Είναι ένα από τα Games as Service που ετοιμάζει το PlayStation.

The Last of Us Part 2 Remastered
Αναμένεται το 2024 και έξι μήνες μετά για PC. Περιλάμβάνει κυρίως βελτιώσεις στα γραφικά σε σχέση με το original. Δεν θα έχει Story DLC. Τιμή $69,99 και αναβάθμιση από το PS4 με $10.

The Last of Us Part 3
Σε φάση προ- παραγωγής. Λογικά δεν θα κυκλοφορήσει πριν την έλευση του PS6. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*