Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο lead writer του Mass Effect, Mac Walters, εξηγεί τους λόγους που παραιτήθηκε από την BioWare

*
Σε συνέντευξή του στο MinnMax, ο βετεράνος του Mass Effect Mac Walters μίλησε για τους λόγους που παραιτήθηκε από την BioWare έπειτα από 19 χρόνια καριέρας. Ένας από αυτούς είναι η επιθυμία να δημιουργήσει κάτι νέο - κάτι που ένιωθε πως δεν μπορούσε να κάνει δουλεύοντας για την EA και τη BioWare. Επιπλέον, ανέφερε την θετική εμπειρία του να φτιάξει το Mass Effect: Legendary Edition trilogy remaster με μια μικρή ομάδα που του θύμισε τις πρώτες του ημέρες στο studio.

Μιλώντας για το Mass Effect: Legendary Edition project, o Walters δήλωσε πως η έγκριση από την EA ήρθε κάπως απροσδόκητα σε αντίθεση με την προσεκτική επιλογή ομάδων για να δουλέψουν σε ένα τεράστιο project. Αυτό του έφερε στο μυαλό γλυκές αναμνήσεις.

"Για να το κάνω επιτυχημένο έπρεπε να γίνω λίγο πονηρός. Έπρεπε να σκεφτούμε καινοτόμα για το πως να το φτιάξουμε με το προσωπικό που είχαμε και πως αυτό δεν θα επηρέαζε τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτή η κατάσταση μου θύμησε τις πρώτες μέρες της BioWare, ήμασταν μια πολύ μικρή ομάδα και ο καθένας μας διαφορετικός." δήλωσε ο Walters. "Αυτό είναι το μέλλον. Έτσι πρέπει να γίνει το AAA gaming αν βλέπεις πόσο απαιτητικό είναι. Και όλα αυτά μου θύμιζαν τις παλιές καλές ημέρες".

Τέλος, ο Walters μίλησε για την επιθυμία του να δουλέψει σε ένα νέο IP με μια μικρή ομάδα. Αλλά το μήνυμα που έπαιρνε από την BioWare και την EA έδειχνε πως κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν άμεσα. "Για να είμαι δίκαιος, ρώτησα: Μπορούμε να φτιάξουμε κάτι τέτοιο με την BioWare, υπάρχει η ευκαιρία στην EA; Και γρήγορα κατάλαβα πως δεν θα υπήρχε, όχι στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον. Και τότε κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*