Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pokémon Red: ΑΙ έκανε 7000 ώρες να περάσει το πρώτο gym, δεν μπορεί να βρει το δεύτερο για κανένα λόγο

*
Η τεχνητή νοημοσύνη εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο σε πειραματισμούς ακόμη και στο gaming και τα αποτελέσματα ενός…πειράματος στο Pokémon Red είναι ξεκαρδιστικά. Ένας προγραμματιστής έφτιαξε ένα μοντέλο ΑΙ που προπόνησε για 50 χιλιάδες ώρες, έτσι ώστε να μάθει πως παίζεται το game. Ο τελικός αλγόριθμος που δημιουργήθηκε κατανοεί το πως μπορεί να εξερευνήσει κανείς τον κόσμο, πως να φτιάξει ομάδα και κατάφερε να κερδίσει και τον πρώτο gym leader, αλλά δεν μπορεί για κανένα λόγο να βρει τον δεύτερο. Όπως εξηγείται στο video του Peter Whidden, η ΑΙ μπόρεσε να αλληλεπιδράσει με το game με όλες τις εντολές ελέγχου, αλλά επειδή δεν έχει τη λογική να τερματίσει ένα παιχνίδι, εστίασε πολύ περισσότερο στην εξερεύνηση και στον εντοπισμό νέου υλικού. Μπορείτε να δείτε ένα εξαιρετικό video που εξηγεί αρκετά για την ΑΙ και την εκπαίδευσή της με αφορμή το Pokémon Red, στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*