Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Συνεχίζεται η ανάπτυξη του Star Wars: Knights of the Old Republic Remake", υποστηρίζει ο Jason Schreier του Bloomberg

*
Σε σίριαλ φαίνεται πως εξελίσσεται η ανάπτυξη του Star Wars: Knights of the Old Republic Remake. Πριν από λίγες ημέρες υπήρξαν πληροφορίες ότι η παραγωγή έχει φτάσει σε τέλμα και κανείς δεν ασχολείται πλέον με το παιχνίδι. Όμως ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Jason Schreier, επικαλούμενος δικές του πηγές, υποστηρίζει ότι η Saber Interactive συνεχίζει να δουλεύει στον τίτλο, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν.

Αρχικά, έγραψε σε forum του ResetEra: "Είναι ενεργό; και θα κυκλοφορήσει ποτέ; είναι δύο πολύ διαφορετικές ερωτήσεις", έγραψε ο Schreier. "Μια τρίτη είναι αν κυκλοφορήσει ποτέ, πως θα είναι;".


"Μίλησα με δύο άτομα στη Saber που και οι δύο λένε ότι εξακολουθούν να εργάζονται σε αυτό επί του παρόντος, επομένως δεν πιστεύω ότι το σχόλιο ότι δεν δουλεύει κανείς σε αυτό είναι αληθές".

Στη συνέχεια, έγραψε στο X πως ναι μεν δεν γνωρίζει αν το παιχνίδι κυκλοφορήσει τελικά, όμως δύο άνθρωποι της Saber Interactive του είπαν ότι συνεχίζουν να εργάζονται σε αυτό.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*