Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook καλεί τους παίκτες στο The Walking Dead: Last Mile

*
Για μερικούς, ίσως ήρθε η ώρα να ασχοληθούν ξανά με ένα παιχνίδι στο Facebook. H Meta επιχειρεί να σας επαναφέρει στην πλατφόρμα με μια εμπειρία που βασίζεται στην αφήγηση και σε καθημερινές επιλογές εκ μέρους των παικτών, η οποία θα ξεδιπλωθεί μέσα στους επόμενους τέσσερεις μήνες και έχει τον τίτλο The Walking Dead: Last Mile.

Είναι ένα massively interactive live event (MILE), ένα project σε συνεργασία με τη Genvid, που ειδικεύεται σε εμπειρίες που περιλαμβάνουν gameplay, διαδραστικά streams, δημιουργίες ζωντανών shows, με βοήθεια στον σχεδιασμό και την αφήγηση από την ομάδα του The Walking Dead της Skybound και χρηματοδότηση από το Facebook.


Το σπουδαιότερο είναι πως το Last Mile αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στον μύθο του The Walking Dead και θα είναι βασισμένο στις αποφάσεις των παικτών. Όσο για τους fans των παιχνιδιών The Walking Dead της Telltale, υπέρχουν επιρροές στο art style και τον τρόπο σχεδιασμού.

Για να ξεκινήσετε θα πρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα, που θα είναι μέρος της ιστορίας. Καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να λαμβάνετε μέρος σε mini-games και συνεργατικά streams, μέσω των οποίων θα κερδίζετε Influence Points, που στη συνέχεια θα ξοδεύετε για να επηρεάσετε την εξέλιξη του σεναρίου.

Κάθε εβδομάδα θα αποκαλύπτονται τα αποτελέσματα των επιλογών που σχετίζονται με την αφήγηση. Οι παίκτες θα μπορούν να εισέρχονται στην ιστορία ανά πάσα στιγμή, ενώ θα υπάρχουν και τακτικές περιλήψεις των γεγονότων που προηγήθηκαν, με ζωντανά, διαδραστικά streams, που θα παρουσιάζουν οι ηθοποιοί Yvette Nicole Brown και Felisha Day.

Στις 11 Ιουλίου, σήμερα δηλαδή, πραγματοποιείται το ξεκίνημα της open beta, που αντιπροσωπεύει τον πρόλογο, ο οποίος θα διαρκέσει τέσσερεις εβδομάδες.

Μετά το πρώτο μήνα, το παιχνίδι θα κάνει διάλειμμα για δύο εβδομάδες, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται βελτιώσεις. στη συνέχεια θα αρχίσει το τρίμηνο που λέγεται πως θα χαρακτηρίζεται από ένα από τα πλέον επικά storylines στο σύμπαν του The Walking Dead και θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο. Τα πάντα θα είναι δωρεάν, δίχως microtransactions ή οποιαδήποτε προτροπή για αγορές με πραγματικά χρήματα.

Το σκηνικό του Last Mile τοποθετείται στην Alaska και θα επικεντρώνεται σε μια παραλιακή κοινότητα με όνομα Prosper Landing. Αυτή είναι χωρισμένη σε χαρακτήρες που ζουν στο χωριό και σε όσους έχουν εγκατασταθεί σε ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας. Κάθε ομάδα έχει διαφορετικούς στόχους, ικανότητες και αδυναμίες. Το θέμα είναι κατά πόσο θα μπορέσουν να συνεργαστούν, τη στιγμή που τα αποθέματα τελειώνουν και ο τόπος απειλείται από κακοποιούς και μολυσμένους. Την απάντηση σε αυτό θα τη δώσουν αποκλειστικά οι παίκτες.

Η Genvid προτείνει 15 λεπτά καθημερινής αλληλεπίδρασης με το παιχνίδι, τα οποία θα προσφέρουν στον καθένα τα απαραίτητα Influence Points για να επηρεάσουν τις σημαντικές αποφάσεις κάθε εβδομάδα.

Μεταξύ των mini-games που γνωστοποιήθηκαν στο πλαίσιο μιας σύντομης παρουσίασης είναι η σύνδεση κυκλωμάτων με διαφορετικό κάθε φορά χρονικό περιθώριο, και δραστηριότητες όπως η βοήθεια προς άλλους χαρακτήρες να ψαρέψουν ή να ετοιμάσουν φαγητό. Ακόμα, η Genvid υπόσχεται νέο περιεχόμενο για την ιστορία και καθημερινές δραστηριότητες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*