Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Mario Party 3 έρχεται στο Nintendo Switch Online (video)

Η Nintendo ανακοίνωσε την προσθήκη του Mario Party 3 στο Nintendo Switch Online. Ο τίτλος του Nintendo 64 έρχεται στη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας στις 26 Οκτωβρίου με τον Waluigi να μπαίνει στο cast και να προσπαθεί να βάλει δύσκολα στους υπολοίπους με τα mini games που υπάρχουν στο νησί του. Η Daisy κάνει επίσης την πρώτη της εμφάνιση σε παιχνίδι της σειράς ως playable χαρακτήρας, φέρνοντας μια φρεσκάδα και… τσαχπινιά.

Το παιχνίδι προσφέρει πάνω από 70 mini-games που ολοκληρώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και περιλαμβάνουν διάφορες διασκεδαστικές δοκιμασίες. Ακόμη, το game προσφέρει το πρώτο story mode σε τίτλο της σειράς, με τον παίκτη να καλείται να γίνει ο απόλυτος Superstar στο σύμπαν. Δείτε ένα χαρακτηριστικό video στη συνέχεια του άρθρου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*