Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm

Η Cornfox and Bros ανακοίνωσε το Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm, με το sequel να τοποθετείται σε διαφορετική χρονική περίοδο όπου πρωταγωνιστεί ένας νέος ήρωας - ένα αγόρι που εκπαιδεύτηκε να γίνει Ιππότης της Arcadia. Το παιχνίδι στη βάση του αποτελείται από τα ίδια στοιχεία με τον πρώτο τίτλο: εξερεύνηση του κόσμου, ιστορία σε βάθος, εξαιρετική μουσική και action RPG gameplay με αντικείμενα, μάχες και puzzles. Το παιχνίδι έχει προοπτική τρίτου προσώπου και το σύστημα μάχης περιλαμβάνει «μάχες με σπαθιά σε συνδυασμό με ξόρκια και την πρωτότυπη χρήση διάφορων αντικειμένων.»  Υπάρχει ένα νέο αντικείμενο, το Caster, το οποίο είναι ένα όπλο με μαγικές σφαίρες και θα έχει ποικίλες χρήσεις. Ο χάρτης του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει πεδιάδες, βουνά, δάση και φυσικά το υγρό στοιχείο. Το πρώτο παιχνίδι, Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas, θα κυκλοφορήσει στο PS4 και Xbox One στις 7 Σεπτέμβρη. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*