Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O επικεφαλής της EA δηλώνει ότι το FIFA είναι απλά τέσσερα γράμματα στo εξώφυλλο του παιχνιδιού

*
O επικεφαλής της EA, Andrew Wilson, δήλωσε ότι τα δικαιώματα της FIFA έχουν σταθεί εμπόδιο στην εταιρεία του και τις φιλοδοξίες που έχει για την δημοφιλές σειρά ποδοσφαίρου, ενώ ταυτόχρονα έχει αποκλείσει και το ενδεχόμενο στην EA, για να δημιουργήσει διαφορετικά gameplay modes. Σε συνέχεια των δηλώσεων του είπε πως η μοναδική αξία που έχουν τα δικαιώματα της FIFA σε μια χρονιά χωρίς παγκόσμιο κύπελλο, είναι τα τέσσερα γράμματα στη  θήκη του παιχνιδιού.

Να σας θυμίσουμε ότι πέρυσι τον Οκτώβριο, η EA σκεφτόταν να καταργήσει το όνομα FIFA από τους τίτλους της, καθώς η συμφωνία που είχε με την Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έφτανε στο τέλος της το 2022. Αργότερα εμφανίστηκαν αναφορές ότι η FIFA ζητάει παραπάνω από τα διπλάσια χρήματα για να ανανεώσει την συνεργασία της με την EA, σε ένα ποσό που θα αγγίζει πάνω από το 1 δισεκατομμύριο για κάθε 4 χρόνια που θα διοργανώνεται το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως φαίνεται ο Andrew Wilson, δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει αυτό το πόσο, καθώς πιστεύει ότι θα υπάρχουν ορισμένα οφέλη για την εταιρεία, ειδικά τώρα που τα παιχνίδια FIFA είναι πιο γνωστά από την ίδια τη Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*