Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Park: Νέο game από την Funcom

Η Funcom, developer των Age of Conan και The Secret World, αποκάλυψε νέο single-player PC horror game με τίτλο The Park. Το στούντιο περιγράφει τον τίτλο ως «σύντομη αλλά έντονη εμπειρία», όπου οι παίκτες καλούνται να διερευνήσουν ένα τρομακτικό θεματικό πάρκο μέσα στο σκοτάδι. Πρωταγωνίστρια είναι η Lorraine, η οποία προσπαθεί να βρει τον χαμένο της γιο, Callum. Αξίζει να σημειωθεί ότι το The Park αποτελεί «στροφή» σε άλλα genres για την Funcom, η οποία έχει γίνει γνωστή για τα πρόσφατα MMO games της. Ο τίτλος αναμένεται τον Οκτώβριο και η ανακοίνωση του  έρχεται για να εξασφαλιστεί οικονομική βοήθεια -μέσω επένδυσης ή εξαγοράς- για να αποφευχθεί η κήρυξη πτώχευσης για το νορβηγικό στούντιο.



Μάλιστα κάποιο χρονικό διάστημα, μετά τις απογοητευτικής πωλήσεις του The Secret World, αλλά και την έλλειψη ενδιαφέροντος για το τελευταίο της project Lego Minifigures Online, η Funcom βάδιζε σε «τεντωμένο σχοινί». «Ήταν πολύ συναρπαστικό και δημιουργικά αναζωογονητικό το να δουλεύουμε και πάλι πάνω σε μια εμπειρία single-player», ανέφερε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του στούντιο Rui Casais. Τέλος, στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο teaser trailer του τίτλου, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*