Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Πρεμιέρα στην κορυφή για το WarioWare: Get It Together

*
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Gfk, το Wario Ware: Get It Together βρέθηκε στην κορυφή των video game charts στη Μ. Βρετανία την εβδομάδα που πέρασε. Παρόλα αυτά, το λανσάρισμά του δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, μιας και πούλησε λιγότερο από όσο ακόμα και το Miitopia, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο. Με μικρή διαφορά, στη δεύτερη θέση το Tales of Arise. Οι πωλήσεις του νέου RPG της Bandai Namco μοιράζονται ως εξής: PS5- 58%, PS4- 28%, Xbox Series X και Xbox Series S 13%, PC 1%.

Στην τρίτη θέση το NBA 2K22, με την πίτα να έχει ως εξής: PS5- 46%, PS4- 27%, Xbox One- 13%, Xbox Series X και Xbox Series S- 10%, Nintendo Switch 2%. Μια ακόμα νέα κυκλοφορία που μπήκε στη δεκάδα είναι το Life is Strange: True Colors, που έκανε πρεμιέρα στην έκτη θέση. Αναλυτικά:


1. Wario Ware: Get It Together
2. Tales of Arise
3. NBA 2K22
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Minecraft (Switch)
6. Life Is Strange: True Colors
7. Animal Crossing: New Horizons
8, F1 2021
9. Grand Theft Auto 5
10. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*