Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΑΑΑ video game βασισμένο στον κόσμο του John Wick προαναγγέλει η Lionsgate

*
Ο γίγαντας του Hollywood, Lionsgate αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις, προκειμένου να δώσει το πράσινο φως για την ανάπτυξη ενός AAA video game, που θα βασίζεται στον κόσμο του John Wick. Η σειρά John Wick είναι μια τριλογία επιτυχημένων ταινιών δράσης, με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves στον ρόλο ενός δολοφόνου που έχει αποσυρθεί από "επάγγελμα" και τώρα αναζητά εκδίκηση. Η τέταρτη ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2023.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Lionsgate κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ενημέρωσης επενδυτών της εταιρείας, εξετάζονται ήδη προτάσεις για τη δημιουργία ενός video game με πρωταγωνιστή τον John Wick, όμως προς το παρόν δεν είναι δυνατό να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες.


Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα μιας ταινίας spin-off, με πρωταγωνίστρια της Ana de Armas. Ακόμα υπάρχει και η σειρά prequel "The Continental", που θα γίνει διαθέσιμη αποκλειστικά μεσω του Amazon Prime Video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*