Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η κυκλοφορία του Quantum Error για PlayStation 4

*
H TeamKill Media ακύρωσε την έκδοση του Quantum Error για PlayStation 4, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα λανσαριστεί για PC. Μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει αν η έκδοση για PC θα κυκλοφορήσει παράλληλα με αυτές για PlayStation 5 και Xbox Series X, Xbox Series S.

Η ομάδα ανάπτυξης αναφέρει: "Δυστυχώς θα πρέπει να ακυρώσουμε την έκδοση του Quantum Error για PlayStation 4. Ακόμη και αν το παιχνίδι φτιάχνεται από την αρχή για το PlayStation 5, είχαμε ελπίδες πως θα καταφέρουμε να κυκλοφορήσουμε την έκδοση για PlayStation 4, ωστόσο το επίπεδο της ποιότητας που έχει το παιχνίδι τρέχοντας στα 60fps καθιστά αδύνατη τη μεταφορά του στο PS4. Θα έπρεπε να υποβαθμίσουμε αρκετά το φωτισμό, τα assets και πολλά ακόμη. Επίσης, η διαφορά των κονσολών στη μνήμη και στο σκληρό δίσκο παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο".


Άγνωστη παραμένει ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας του Quantum Error.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*