Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε νέο Pokémon Presents

*
H The Pokémon Company ανακοίνωσε ένα νέο Pokémon Presents, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022. Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 16:00 και η εταιρεία υπόσχεται ενημερώσεις για Pokémon apps και video games, περιλαμβανομένων των Pokémon Scarlet και Pokémon Violet.

Τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet ανακοινώθηκαν τον περασμένο Φαβρουάριο, με ένα trailer που παρουσίασε τα τρία νέα αρχικά Pokémon ή Partner Pokémon, όπως θα ονομάζονται αυτή τη φορά. Υπάρχει το grass-type cat Pokémon, Sprigatito, το fire-type crocodile Pokémon, Fuecoco και το water-type duckling Pokémon, Quaxly. Με ένα πιο πρόσφατο trailer παρουσιάστηκαν τα δύο νέα Legendary Pokémon, το Koraidon (Scarlet) και το Miraodon (Violet).


Τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα κυκλοφορήσουν στις 18 Νοεμβρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*