Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δικηγόρο με ιστορικό ανατροπής αποφάσεων ρυθμιστικών αρχών την Ε.Ε. προσέλαβε η Microsoft

*
Η Microsoft θα προσπαθήσει να ανατρέψει την απόφαση της βρετανικής ρυθμιστικής αρχής ανταγωνισμού και αγορών εναντίον της πρότασής της να εξαγοράσει την Activision Blizzard και για τον λόγο αυτό προετοιμάζεται κατάλληλα σε νομικό επίπεδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αμερικανική εταιρεία προσέλαβε τον δικήγόρο Daniel Beard KC, ο οποίος έχει ιστορικό επιτυχούς υπεράσπισης εταιρειών απέναντι σε αποφάσεις ρυθμιστικών αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Beard εκπροσώπησε την Apple στην υπόθεση που η Ε.Ε. απαίτησε από την εταιρεία να πληρώσει €13 δισ. σε φόρους, υποστηρίζοντας ότι είχε λάβει κρατική βοήθεια από την Ιρλανδία.


Το περασμένο έτος υπερασπίστηκε με επιτυχία την Intel στην προσπάθειά της να ανατρέψει την απόφαση για ένα δεκαετές πρόστιμο ύψους €1,1 δισ. με την Ε.Ε. να υποστηρίζει ότι η εταιρεία είχε κυριαρχήσει με πλάγια μέσα στην αγορά των microchips.

Τώρα, η Microsoft ευελπιστεί ότι ο Beard θα έχει την ίδια επιτυχία στην έφεση που θα υποβάλει εναντίον της απόφασης της CMA, που μπλόκαρε την πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard, ύψους $69 δισ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*