Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει το ID@Xbox Summer Game Fest με δεκάδες demos

*
Η Microsoft ανακοίνωσε την επιστροφή του ID@Xbox Summer Game Fest event και υπόσχεται πάνω από 30 playable pre-release demos για Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S. To event θα ξεκινήσει την Τρίτη 21 και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου. Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι τα demos αυτά δεν σχετίζονται με τίτλους που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, οπότε η ποιότητά τους πολύ πιθανό να μην είναι αντιπροσωπευτική του τελικού προϊόντος.

Η πλήρης λίστα των παιχνιδιών δεν έχει αποκαλυφθεί, όμως ένα από αυτά θα είναι το Batora: Lost Haven. Σε αυτό μια νεαρή γυναίκα προσπαθεί να σώσει την Γη, χρησιμοποιώντας τις φυσικές και πνευματικές της δυνάμεις. Ένα ακόμα είναι το Broken Pieces. Πρόκειται για ψυχολογικό θρίλερ, που διαδραματίζεται στις γαλλικές ακτές, σε ένα χωριό ξεχασμένο από τη ροή του χρόνου. Τέλος, υπάρχει το single-player first-person shooter Severed Steel και το Tinykin.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*