Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρευνα του PlayStation ρωτάει τι είδους NFTs ενδιαφέρουν τους παίκτες

*
To PlayStation έθεσε σε όσους παρακολούθησαν την EVO 2022 το ερώτημα σχετικά με το τι NFTs θα ενδιαφέρονταν να αγοράσουν.

Το ερώτημα που τέθηκε ήταν το εξής: "Ποιά από τα ακόλουθα NFT/ Digital Collectibles θα ενδιαφερόσασταν περισσότερο να αγοράσετε;". Οι επιλογές ήταν "PlayStation Items, Favourite Game Characters και Evo-branded collectibles".


Προφανώς μια έρευνα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μια εταιρεία έχει κάτι συγκεκριμένο στα πλάνα της, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν τέθηκε το ερώτημα αν κάποιος θα ενδιαφερόταν να αγοράσει NFTs αλλά τι είδους. Σύμφωνα με τον αναλυτή της Niko Partners, Daniel Ahmad τα παραπάνω φαίνεται ότι δεν σχετίζονται με το πρόγραμμα PlayStation Stars που ανακοινώθηκε πρόσφατα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*