Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ευκαιρία να κερδίσετε ένα χειριστήριο Xbox με άρωμα πίτσας

*
Με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα της ταινίας Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, η Paramount Pictures και το Xbox σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Xbox Wireless Controller, με...άρωμα πίτσας, για να μπείτε στο κλίμα των νέων περιπετειών που θα βιώσουν τα Χελωνονιντζάκια.



Σχεδιασμένα για να προσφέρουν τη μυρωδιά του αγαπημένου γεύματος των χελωνών την ώρα του παιχνιδιού σας, αυτά τα αποκλειστικά ασύρματα χειριστήρια του Xbox διαθέτουν έναν ενσωματωμένο διαχύτη αρώματος που μοιάζει με ένα κομμάτι νόστιμης Νεοϋορκέζικης πίτσας. Το χειριστήριο διατίθεται σε τέσσερις παραλλαγές, καθεμία από τις οποίες αντιπροσωπεύει τα χαρακτηριστικά χρώματα, τα όπλα και την προσωπικότητα ενός από τους Leonardo, Raphael, Donatello και Michelangelo. Οι fans μπορούν να κερδίσουν τα ασύρματα χειριστήρια ακολουθώντας το Xbox Game Pass στο Twitter και κάνοντας retweet το επίσημο tweet των κληρώσεων του Xbox Game Pass.

TMNT: Mutant Mayhem Controller In-line Asset

Ο διαγωνισμός θα τρέξει από τις τις 24 Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου 2023. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

TMNT: Mutant Mayhem Controller In-line Asset 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*